Verzenden en Retourneren

Levertijd

-We streven ernaar om uw bestelling, op werkdagen voor 15:00u besteld, de volgende dag te leveren. Afhankelijk van de voorraad kan het langer duren voor verzending mogelijk is.
-Op zaterdag en zondag vinden geen leveringen plaats.
-Het kan voorkomen dat de levertijd langer is doordat het product tijdelijk niet op voorraad is. Hier zult u uiteraard van op de hoogte gebracht worden.
-Als u een voorkeursdag of datum heeft voor bezorging dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling.
-Wanneer u gekozen heeft voor betalen door middel van overboeken kan het kan enkele dagen duren voordat uw betaling bij ons binnen is. Uw bestelling wordt verzonden zodra uw betaling is ontvangen.

Retourneren

U mag binnen veertien dagen, zonder opgaaf van reden, uw bestelling retourneren. Neem voor retourneren altijd eerst contact op! Retourneren dient te geschieden volledig in de originele verpakking. Wilt u de stoelen uitproberen, probeert u dan 1 stoel uit. Wanneer de stoelen niet in de originele verpakking geretourneerd worden kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn. De kosten voor de retourzending worden doorberekend.

DHL

Is uw bestelling bezorgd door DHL dan zijn de retourkosten als volgt: €15 per twee stoelen; per fauteuil (Barcelona Chair, Barcelona Hocker en Nero Julius);per bijzettafel en per lamp.  Zodra de bestelling door ons in ontvangst is genomen krijgt u het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

U kunt voor retourzendingen contact opnemen om een afspraak te maken over de datum waarop de DHL de retourzending bij u op kan komen halen.

PostNL

Is uw bestelling bezorgd door PostNL, dan kunt u uw bestelling verzenden via een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. Zorgt u ervoor dat de retourzending voldoende gefrankeerd is, onvoldoende gefrankeerde pakketten kunnen wij niet in ontvangst nemen.

Neem voor retourneren altijd eerst contact met ons op!

Retourneren van ongebruikte producten dient te geschieden in de originele verpakking.

Is uw product bij ontvangst beschadigd? Dan wordt het product kosteloos voor u omgeruild.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden met DHL. Verzenden is mogelijk naar Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Mocht u niet thuis zijn wanneer de DHL bij u aan de deur staat, dan wordt de bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden. Bent u wederom niet thuis, dan wordt het pakket 5 dagen opgeslagen in het dichtstbijzijnde DHL depot. U kunt uw pakket hier afhalen. Het voor een derde maal laten aanbieden van bestellingen kan kosten met zich meebrengen.

We kunnen geen voor het aflevermoment tijdsindicatie geven.

Voor 15:00u besteld op: Eerste bezorgpoging: Tweede bezorgpoging:
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

Verzendkosten

Alle bestellingen boven €50 worden gratis bezorgd!